Ekologinen kierrätyspuuvilla

Toisin kuin Sidosteen sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei kestä loputtomiin. Valikoimassamme on Pure Wasten kierrätyspuuvillasta tehtyjä sukkia ja vaatteita, joiden tuotanto keventää hiilijalanjälkeä.

 Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Yhden tavallisen puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa kasteluvettä. Sen sijaan yksi kierrätyspuuvillasta tehty sukkapari säästää peräti 800 litraa vettä. Kierrätyspuuvillaisen collegepaidan tuotantoon taas kuluu 99 % vähemmän vettä, ja sen valmistaminen tuottaa puolet vähemmän hiilipäästöjä kuin kierrättämättömistä materiaaleista tehdyn tuotteen valmistaminen.

 Puuvilla on miellyttävä ja hengittävä materiaali

Kierrätyspuuvillalla on kaikki puuvillan hyvät ominaisuudet. Se on sileä materiaali, joka sopii herkälle iholle ja tuntuu vilpoiselta hellesäällä. Puuvilla sitoo hyvin kosteutta, eikä iho tunnu nihkeältä. Kierrätyspuuvilla kestää hyvin käyttöä, ja se sopii etenkin lasten- ja arkivaatteisiin, joita käytetään ja pestään paljon.

Kierrätyspuuvillasta tehty college kestää

Pure Wasten kanssa yhteistyössä tehdyt collegevaatteemme on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta colleget ovat kestäviä, joustavia ja pehmoisia. Vaatteet säilyttävät kokonsa ja muotonsa pesusta toiseen, ja pitkäikäisyys tekee tuotteista vielä ekologisempia.