Diabeetikolle sopiva hopea

Diabeetikon iho vaatii sukilta paljon, sillä jalat haavautuvat ja tulehtuvat herkästi. Hopeasukkaamme on neulottu aitoa hopealankaa, joka tuhoaa bakteereja, vähentää hikoilua ja pienentää haavaumien tulehdusriskiä.

Hopeasukka sopii herkkään jalkaan

Diabetes voi aiheuttaa jalkoihin tuntohäiriöitä, kuten yli- tai aliherkkyyttä. Hopeasukka tuntuu vilpoiselta lämpimällä säällä ja lämmittää kylmällä, joten se sopii mainiosti herkkäjalkaisille. Myös hopeasukan muut materiaalit ovat tarkoin valittuja: käytämme eettisesti tuotettua merinovillaa ja silkkiä. Luonnonmateriaalit hengittävät ja pitävät jalan kuivana.

Hopealanka kestää käyttöä

Hopealanka on kiinnitetty sukan neulokseen pysyvästi. Sukkaa voi siis käyttää ja puhdistaa aivan normaalisti, eikä hopealanka kulu pesussa pois.

Hopeasukkasukka sopii turvakenkään

Monissa töissä pitää käyttää ESD-turvajalkineita. Lyhenne ESD tulee sanoista ”electrostatic discharge” eli sähköstaattinen purkaus, joka syntyy, kun kaksi eri sähkövarauksen omaavaa materiaalia koskettaa toisiaan.

Ihmiskeho johtaa sähköä, ja laitteet voivat vahingoittua pienestä staattisesta purkauksesta, jota ihminen ei huomaa koskettaessaan laitetta.

Sähkölaitteiden vauriot voidaan estää ESD-turvakengillä ja -vaatteilla. Hopeasukkia voi käyttää ESD-kenkien kanssa, sillä hopea johtaa sähköä. Staattinen sähkö pääsee purkautumaan, ja elektroniikkakomponentit säilyvät ehjinä.