Lämmittävä villa

Villaa on käytetty lämmikkeenä tuhansien vuosien ajan. Perinteinen luonnonmateriaali on ensiluokkainen lämmike pakkasilla, eikä antibakteerinen villa vaadi juurikaan pesua.

Villasukka on paras lämmike pakkasella

Villakuitu eristää erinomaisesti lämpöä ja estää sen haihtumista iholta. Villa lämmittää kehoa pakkasella, ja kun vedät villasukat jalkaan saunan jälkeen, saat nauttia lämpimästä olosta pitkään.

Villa sopii vaihteleviin säihin

Villa voi imeä runsaasti kosteutta ilman, että vaate tuntuu märältä, ja se lämmittää kosteanakin. Villavaatteet sopivat olosuhteisiin, joissa liikunta ja lepo vuorottelevat, kehon lämpötila vaihtelee ja sää on viileä. Perinteinen villasukkamme ja Samoaja-sukka soveltuvat erinomaisesti vaelluksille ja talviurheiluun. Kun puet paksun villasukan alle vielä ohuemman merinovillasukan, jalat pysyvät varmasti lämpöisinä ja raikkaina.

Villa on rypytön ja raikas

Villa ei juurikaan rypisty, ja oikealla huollolla se kestää hyvin. Villaa ei tarvitse pestä usein, vaan nurinpäin kääntäminen ja huolellinen tuuletus raikastavat sen. Likaiset kohdat voi puhdistaa käsin hellävaraisella villapesuaineella, mutta koko vaatetta ei tarvitse pestä joka kerta. Näin villavaatteen käyttöikä kasvaa.

Villa takaa makoisat yöunet

Ääreisverenkierto voi heikentyä nukkuessa, jolloin jalkoja paleltaa. Villasukat ovat vilukissan unimaito, sillä ne lämmittävät, rentouttavat ja helpottavat nukahtamista. Legendaariset pörrösukkamme ovat loistavat unisukat. Pörröt ovat unelmanpehmeät, ja materiaalisekoitteessa on aitoa villaa.