Raikas ja sileä bambu

Bambuviskoosi on erittäin miellyttävä kuitu. Sileä bambu ei kutita, se lämmittää viileällä ja hengittää lämpimissä olosuhteissa.

 Bambu sopii herkälle iholle

Sileä bambuviskoosi ei ärsytä herkkää ihoa. Se sopii etenkin vaatteisiin, jotka ovat suorassa ihokosketuksessa, kuten sukkiin, alusvaatteisiin, välikerrastoihin ja urheiluvaatteisiin. Käytämme bambua esimerkiksi Pikkutassu-mallistomme hellävaraisissa vauvansukissa. Bambu ei myöskään sähköisty herkästi, joten se on hyvä valinta talvella.

 Bambu on hengittävä ja kevyt

Bambu pitää ihon lämpimänä, mutta ei hiosta tai haudo. Bambusukat tuntuvatkin erityisen mukavilta kesällä ja urheillessa. Ne ovat miellyttävä vaihtoehto myös matkustaessa ja päivinä, jolloin pidät kenkiä jalassa monta tuntia.

 Bambu on luja luonnonmateriaali

Miellyttävyytensä lisäksi bambu on myös luja materiaali. Bambuviskoosi kestää hyvin käyttöä, eikä se rypisty herkästi. Kestävä ja sileä bambu on pitkäikäinen materiaali, joka sopii ahkerassa käytössä oleviin arkivaatteisiin. Tuuletus riittää usein raikastamaan bambuvaatteen pesun sijaan, ja näin vaatteen käyttöikä kasvaa.