Ylellinen silkkivilla

Silkkivilla on nimensä mukaisesti kahden luonnon huippumateriaalin, silkin ja villan yhdistelmä. Erittäin ohut ja sileä materiaali tuntuu miellyttävältä herkkää ihoa vasten.

Silkkivilla on ohutta ja hengittävää

Silkkivilla sopii erinomaisesti alus- ja välivaatteisiin, kuten aluspaitoihin ja kerrastoihin. Silkkivilla ei hiosta eikä pistele ihoa, mutta se varaa hyvin lämpöä. Paksumman paidan alle puettu silkkivillapaita on loistava vaihtoehto talviurheiluun.

Tyylikäs materiaali

Silkkivilla laskeutuu kauniisti, eikä materiaali rypisty herkästi. Esimerkiksi silkkivillapaitamme soveltuu välivaatteeksi urheiluun, mutta myös tyylikkääksi toimistopaidaksi. Silkkivilla sopii myös matkusteluun, sillä se lämmittää vetoisissa tiloissa ja hengittää lämmössä.

Sidosteen silkkivilla, kestävä ja eettinen valinta

Yksi silkkivillan parhaista puolista on se, että materiaalia ei tarvitse juurikaan pestä edes reippailun jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja huolellinen tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen, ja näin sen käyttöikä kasvaa. Silkkivillavaatteidemme merinovilla on eläinystävällisesti tuotettua eli mulesing-freeta, ja vaatteet valmistetaan Tampereella.